IAMPM
65000
+38 (091) 481 01 38+7 (495) 128 58 05info@iampm.club

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

У цій Політиці конфіденційності пояснюється, як сервіс “IAMPM” (далі – «Адміністрація Сайту») і Виконавці збирають, використовують і поширюють інформацію про Користувача, отриману через належні нам і керовані нами онлайн-інтерфейси (наприклад, сайти, електронну пошту та інші канали зв’язку), в тому числі через сайт https://iampm.club/ua/ (далі – «сайт»).

Уважно вивчіть цей документ, щоб зрозуміти, як ми обробляємо цю інформацію. Якщо будь-які положення Політики конфіденційності будуть Вам незрозумілі, напишіть нам за адресою privacy@iampm.club. Зверніть увагу, що використання Сайту також регламентується Угодою з користувачем.

I. Предмет політики конфіденційності
Дана Політика конфіденційності поширюється на інформацію, яку Адміністрація Сайту і Виконавці отримують від користувачів через Сайт. Персональні дані необхідно надавати лише для доступу до деяких функцій і послуг Сайту, наприклад до особистого кабінету або формі зворотнього зв’язку.

Якщо Користувач не використовує такі функції або послуги на Сайті, збирається тільки інформація, яка не дозволяє ідентифікувати користувача і є знеособленими даними: наприклад, список переглянутих веб-сторінок.

Для доступу до деяких інших функцій Сайту Користувачеві необхідно надати інформацію, яка дозволяє його ідентифікувати (далі – «Персональні дані»): ім’я та прізвище, вік, електронну адресу, телефон і т.д.

Користувач несе відповідальність за достовірність інформації, Персональних даних, які він надає Адміністрації Сайту і Виконавцям. У разі надання недостовірних даних, Користувач не зможе використовувати всі функції сайту і отримувати корисну інформацію, а Адміністрація Сайту і Виконавці – не зможуть зв’язатися з Користувачем. Наприклад, завжди необхідно стежити за тим, щоб Користувачем було вказано актуальну електронну адресу, оскільки це один з основних способів зв’язку з Користувачем.

Надаючи Персональні дані, Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту і Виконавці можуть збирати, використовувати і розкривати їх відповідно до положень даної Політики конфіденційності і Угоди з користувачем, а також вимогами законодавства України.

Якщо Користувач не згоден з цими умовами, то Користувач має право не надавати Адміністрації Сайту і Виконавцям свої Персональні дані. У цьому випадку деякі функції сайту стануть для Користувача недоступні.

II. Згода на обробку Персональних даних
Відповідно до умов даної згоди на обробку персональних даних Користувач послуг заповненням і відправкою електронної форми на сайті https://iampm.club підтверджує, що він ознайомлений і згоден з умовами цієї Політики конфіденційності і відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р № 2297-VI добровільно надає Адміністрації Сайту, Виконавцям, а також їх уповноваженим представникам і ліцензіатам свою згоду на обробку без будь-яких обмежень персональних даних Користувача, зазначених в електронній формі і добровільно наданих Користувачем для реалізації мети обробки, в базах персональних даних “Клієнти”, яка створена у Адміністрація Сайту і кожного Виконавця.

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, а також відносин у сфері реклами та маркетингу, відповідно до Цивільного кодексу України, Законом України «Про рекламу», Законом України «Про захист прав споживачів», а також інших нормативно-правових актів.

Користувач надає Адміністрації Сайту, Виконавцям, та/або будь-яким третім особам право надавати йому будь-якої інформації комерційного та/або інформаційного характеру про діяльність Сервісу, Виконавців та/або будь-яких третіх осіб по електронній пошті, телефону та/або SMS, а також будь-якими іншими засобами зв’язку.

Користувач також підтверджує свою згоду на передачу Адміністрацією Сайту та Виконавцями його персональних даних, включених в бази персональних даних «Клієнти», розпорядникам персональних даних і будь-яким третім особам, виключно для зазначеної вище мети. Користувач дає згоду на передачу та обробку своїх персональних даних за допомогою хмарних сервісів (наприклад, google, amazon, iCloud і т.д.), які є іноземними суб’єктами відносин, пов’язаних з персональними даними. З метою обробки персональних даних за допомогою хмарних сервісів Користувач дає згоду Адміністрації Сайту і Виконавцям на транскордонну передачу його персональних даних.

Користувач не вимагає отримання повідомлення про передачу (поширення) розпорядникам та третім особам його персональних даних, включених в зазначену базу персональних даних.

Згода на обробку персональних даних надається Адміністрації Сайту і Виконавцям безстроково.

Заповненням і відправкою електронної форми Користувач підтверджує, що він повідомлений (а) про включення його персональних даних до баз персональних даних «Клієнти», які створені у Адміністрації Сайту і Виконавців, мету збору та обробки персональних даних (відповідно до зазначеної в цьому документі мети), а також про його права, передбачених ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних”, згідно з яким суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Користувач погоджується з тим, що у випадку виникнення у нього скарг та претензій з приводу обробки персональних даних він буде першочергово намагатися вирішити їх з Адміністрацією сайту та Виконавцем шляхом переговорів.

III. Конфіденційність і безпека Персональних даних
Адміністрація Сайту і Виконавці дуже серйозно ставляться до конфіденційності та безпеки персональних даних користувачів. Адміністрація Сайту і Виконавці дотримуються стандартних фізичних, електронних і процесуальних заходів безпеки, щоб захистити ідентифікуючі особу користувачів дані. Оскільки при передачі даних в Інтернеті неможливо забезпечити абсолютну безпеку, Адміністрація Сайту і Виконавці не можуть гарантувати збереження ідентифікуючих особу користувачів даних: існує ризик того, що зловмисники зможуть обійти наші системи безпеки або перехопити передачу інформації Користувача в Інтернеті. Користувач зобов’язаний зберігати облікові дані в секреті і несе за це повну відповідальність.

IV. Внесення змін до Політики конфіденційності
Час від часу Адміністрація Сайту переглядає заходи щодо забезпечення конфіденційності, в тому числі положення Політики конфіденційності.

Всі зміни та оновлення вступають в силу відразу після їх публікації на Сайті. Після внесення змін до Політики конфіденційності Адміністрація Сайту публікує Політику конфіденційності в новій редакції. Адміністрація Сайту рекомендує періодично переглядати цю сторінку, щоб знати актуальні умови Політики конфіденційності.